Danske patent-ansøgninger via e-OLF

Elektronisk indlevering af danske nationale ansøgninger til Patent- og Varemærkestyrelsen.

I forbindelse med en central certifikat fornyelse, er det nødvendigt for alle eOLF brugere at opdatere klienten (DK Certificate), for at kunne signere og sende ansøgninger med EPO smartcard. Modsatfald vil der kunne opleves fejl i forbindelse ved afsendelse af ansøgninger.

Læs mere

Patent- og Varemærkestyrelsen kan modtage danske nationale patentansøgninger i elektronisk form enten via vores egen elektroniske indlevering eller via EPO Online Filing.

Elektronisk indlevering af danske ansøgninger via EOLF

Elektronisk indlevering af danske ansøgninger via EOLF kræver at afsenderen benytter Epoline Online Filing. Programmer til brug for elektronisk indlevering stilles gratis til rådighed. Brug nedenstående links til at komme i gang med elektronisk indlevering af danske ansøgninger til Patent- og Varemærkestyrelsen. I programmet kan man forberede hele ansøgningen og indlevere via en sikker online transmission. Ved online transmissionen modtager ansøger med det samme en kvittering med angivelse af PA ansøgningsnummeret.

Sådan kommer du i gang

Generel vejledning og hjælp

Du er velkommen til at kontakte vores Kundecenter for yderligere information og vejledning.Sidst ændret: 28. september 2011
Har du kommentarer til indholdet?