Innovationskonkurrence

Du kan vinde € 5000, hvis du har en god ide og er studerende.

Som en del af Den Europæiske Patentmyndigheds (EPO) fejring af 40-året for den europæiske patentkonvention (EPC), har EPO iscenesat en innovation konkurrence for studerende i EPO’s medlemslande.

Konkurrencen er åben for studerende der er over 18 år og som er indskrevet på et universitet eller en tilsvarende akademisk institution.

Ansøgerne vil blive bedt om at definere et forskningsprojekt med en teknisk løsning, som kan bruges til fremtidig forskning og udvikling i et af følgende fem områder:

A) Bæredygtig fødevareproduktion

B) Miljøvenlig energiproduktion og lagring

C) Affaldshåndtering, genanvendelse og urban minedrift

D) Smart transport- og trafikstyringssystemer

E) Smart house teknologi.

 

Patent og Varemærkestyrelsen vil udvælge en kandidat (som kan være en enkeltperson eller et team) for hvert tekniske område, som efterfølgende bliver tilmeldt konkurrencen i EPO.

Eventuelle vindere i hvert af disse felter vil blive inviteret til en prisoverrækkelse i München i oktober 2013 og vil modtage en præmie på € 5000 samt et års gratis abonnement til EPO`s professionelle patentsøgeværktøjer.

Patent og Varemærkestyrelsen udvælger kandidater efter følgende kriterier:

1) Kreativitet

2) Teknisk Analyse

3) Klarhed og forståelse

4) Kan det bruges i praksis

 

Sådan deltager du:

Send en e-mail med dit bidrag til: epo-contest@dkpto.dk inden den 10. marts 2013.

Angiv venligst dit valgte område i emnefeltet og dit navn, institutionen hvor du studerer og titlen på dit projekt i selve e-mailen.

Mailen skal indeholde følgende bilag; et CV (max 2 sider) og en problembeskrivelse, der forklare problemet der skal løses, og hvorfor det er vigtigt at løse det. Bilagene skal være på engelsk.

Afgørelsen fra os er endelig, og ingen feedback vil blive tilbudt på nogen af ​​forslagene. Udvalgte ansøgere vil få besked via e-mail senest d. 15 marts 2013.

Du kan læse mere om konkurrencen her på EPO’s hjemmeside: http://www.epo.org/learning-events/40epc/competition.html

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på 43 50 83 01.Sidst ændret: 3. april 2014
Har du kommentarer til indholdet?