Om Patent- og Varemærkestyrelsen

Vi arbejder for, at Danmark har Europas bedste rammer for at beskytte de gode idéer.

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om vores brug af cookies.

Sådan arbejder vi

Dygtige medarbejdere

Vores medarbejdere er kompetente og engagerede. Vi arbejder sammen på tværs af organisationen for at sikre vores fælles mål: At skabe de bedst mulige rammer for at beskytte rettigheder. Sådan sikrer vi vores kunders succes.

Forretningsmæssig indsigt

Vi ved, at rettigheder kan styrke virksomhedernes konkurrenceevne. Derfor går vi tæt på vores kunder og analyserer deres behov, så vi kan bidrage til rettigheder af høj kvalitet, som skaber værdi for deres forretning.

Internationalt udsyn

Vores fokus går længere end til Danmarks grænser. For vi ved, at vi lever i en forbundet verden. Derfor arbejder vi for at geare danske virksomheder til en international virkelighed. Vi arbejder for de bedste rammevilkår og baner vejen, så danske virksomheder kan komme ud på nye markeder.

Job i Patent- og Varemærkestyrelsen

Vil du arbejde for at beskytte de gode idéer?

Er du ambitiøs, og vil du være med til at bane vejen for idéer og virkelyst i det danske erhvervsliv? Så er du måske vores nye kollega...

Læs om en karriere hos os

Vi arbejder for det innovative Danmark

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet. Vi arbejder for at sikre, at danske virksomheder har rettighederne til deres egne idéer, så vi skaber de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling – både i og udenfor Danmarks grænser. Derfor arbejder vi tæt sammen med iværksættere, virksomheder og rådgivere om at gøre gode idéer til en gunstig forretning.

Vores arbejde består bl.a. i, at:

  • Skabe de bedst mulige vilkår for, at danske virksomheder kan sikre deres rettigheder nationalt og internationalt.
  • Afdække virksomhedernes behov og vejlede i, hvordan de sikrer deres rettigheder optimalt.
  • Udstede patenter og registrere design, varemærker og brugsmodeller.

Sådan er vi organiseret

Patent- og Varemærkestyrelsen består af 200 medarbejdere og er hierarkisk organiseret i direktion, enheder og sektioner. Du kan få overblik over vores organisering og medarbejdere i organisationsdiagrammet.

Se organisationsdiagram

Vores kundekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring til kundeservice på: 4350 8301
Har du brug for hjælp til at finde ud af, om du skal søge patent eller brugsmodel? Eller har du brug for hjælp til din ansøgning? Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Kontakt kundeservice