Webinar: Boost din eksport med rettigheder

Der er et stort forretningspotentiale i at bruge patenter, varemærker og designrettigheder – særligt hvis du skal eksportere til nye markeder. På webinaret ”Boost din eksport med rettigheder” kan du blive klogere, og få inspiration til, hvordan IP-rettigheder kan være med til at øge dine muligheder for at skabe en eksportsucces.

Se datoer og tilmelding

Hvorfor skal du deltage?

Har du opfundet et nyt produkt, etableret en ny virksomhed og har du planer om at gå på nye markeder, er det væsentligt at få styr på dine rettigheder. Et eksporteventyr kan hurtigt koste dig dyrt, hvis du ikke har sørget for at beskytte din forretning eller sikret dig, at du ikke krænker andres rettigheder.
 
Patent- og Varemærkestyrelsen inviterer derfor til et webinar, hvor vi stiller skarpt på, hvordan IP-rettigheder styrker dine muligheder for at skabe en eksportsucces. 
 

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret henvender sig til dig, der kender lidt til IP-rettigheder og gerne vil blive klogere på, hvordan rettigheder kan hjælpe dig og din virksomhed trygt ud over Danmarks grænser. 
 

Andre webinarer?

Har du intet eller meget lidt kendskab til IP-rettigheder generelt og ønsker mere viden? 
 

Mød vores oplægsholdere

Billede af oplægsholder Maria

Maria Aakjær

Maria Aakjær er uddannet cand.jur. og arbejder som fuldmægtig i Patent- og Varemærkestyrelsens afdeling for Varemærke og Design. Som fuldmægtig modtager og vurderer hun danske og internationale varemærkeansøgningers registrerbarhed og yder desuden juridisk vejledning.

Christian

Christian Ruegaard Hansen

Christian Ruegaard Hansen er ingeniør og arbejder som Patent Examiner i Patent- og Varemærkestyrelsen. Som Patent Examiner modtager han patentansøgninger fra ansøgere, der ønsker en patentrettighed i Danmark og har til opgave at vurdere, om en opfindelse kan patenteres. 

Program

1. Kort om rettigheder

2. Kom godt fra start: Hvordan kommer du godt i gang med eksport til udlandet? 

3. Sådan ansøger du uden for landets grænser

4. Hvilke eksportmuligheder giver IP-rettigheder? 

5. Spørgsmål 

Praktiske oplysninger

Der er ingen aktuelle webinarer i øjeblikket.

Du er velkommen til at kontakte kundeservice hos Patent- og Varemærkestyrelsen.

Kontakt kundeservice

Modtag relevant viden, konkrete værktøjer og invitationer direkte i indbakken.

Tilmeld dig i dag og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan stå stærkere med rettigheder.

Felter med (*) skal udfyldes

EUIPO logo