Fast track: Få en hurtigere patentsagsbehandling

At få et patent har ry for at være en tung proces, der tager flere år. Men sådan behøver det langt fra at være. Er du en af de virksomheder, der har travlt, kan du ved hjælp af vores fast track-ordning få en hurtigere patentsagsbehandling.

Hvad er fast track?

Et patent på den halve tid

Fast track er en fremskyndelse af din patentsagsbehandling. Her bliver din ansøgning behandlet første gang inden for tre måneder, mens det med den ordinære ansøgningsproces sker inden for seks måneder.

Hvis du ønsker en hurtig patentudstedelse inden for 6-10 måneder, forudsætter det, at du selv svarer hurtigt i processen.

Din forretningsstrategi afgør, om du skal vælge fast track

Valget af fast track vil afhænge af din forretningsstrategi og hvilke forretningsmæssige valg, din virksomhed står over for.

Hurtig go-to-market

I nogle brancher er hurtig innovation den vigtigste konkurrenceparameter. Det gælder fx i tech- eller gamingindustrien. Har din virksomhed et færdigt produkt klar og gerne vil have det på markedet hurtigst muligt, kan fast track være en god mulighed.

Licensforhandlinger

Ønsker din virksomhed at indgå forhandlinger om at udlicensere et produkt i den nærmeste fremtid, er det en væsentlig fordel at få patentet hurtigt på plads. Tjen penge på din rettighed

Investorer

Når du skal tiltrække kapital eller nye investorer til din virksomhed, står du langt stærkere med et udstedt patent fremfor en verserende patentansøgning. Få adgang til investorkapital

Produktudvikling

Hurtig afklaring af muligheden for patent kan give værdifuldt input til beslutningsprocessen i forhold til investering i projektet.

Eksport

Ved at benytte fast track-ordningen kan din virksomhed hurtigt få en indikation på, om det er værd at søge patent i andre lande, hvor din virksomhed overvejer at eksportere til eller producere i.

Sådan vælger du fast track

Alle kan benytte sig af fast track. Det eneste du skal gøre, er at anmode om fremskyndelse i bemærkningsfeltet i ansøgningsformularen for din patentansøgning, som du eller din rådgiver alligevel sender ind.

Eller du kan henvende dig til os, efter din ansøgning er indleveret.

Sådan kommer du videre

Ring for en uforpligtende snak på: 4350 8301
Vi samarbejder med private rådgivere, der kan hjælpe din virksomhed med at afgøre, om det er en god idé at vælge fast track. Kontakt vores kundeservice for at blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en rådgiver.

Du kan også skrive til os her