Serviceydelser

Find den serviceydelse, der matcher dit behov. Ydelserne er sorteret efter rettighedstype. Hvis du er i tvivl om, hvilken ydelse du har brug for, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Serviceydelser for patent og brugsmodel

 

Nyheds-søgning

Er du i tvivl, om din opfindelse er ny? Eller hvor forskellig den er fra den teknik, der allerede findes? Med en Nyhed-søgning får du hurtigt svar på, hvad der allerede findes af opfindelser, der ligner din. På den måde kan du bedre vurdere, om du skal gå videre med den og eventuelt søge patent på den.

Læs mere om Nyheds-søgning

Dialogsøgning - patent

Søg sammen med en ekspert. Dialogsøgning skaber mulighed for, at du i samarbejde med en af vores søgeeksperter kan være med til at finde relevante patenter og anden litteratur.

Læs mere om Dialogsøgning

Serviceydelser for varemærke

 

Dialogsøgning - varemærke

Dialogsøgning skaber mulighed for, at du i samarbejde med en af vores søgeeksperter kan være med til at finde relevante varemærker og få netop den sparring, du har brug for.

Læs mere om Dialogsøgning

MarkWatch

Vi hjælper dig med at overvåge dit varemærke. Med en MarkWatch overvågning bliver du løbende opdateret om nye varemærker. På den måde kan du tage stilling til, om nye mærker kommer for tæt på dit eget mærke.

Læs mere om MarkWatch

Serviceydelser for design

 

Dialogsøgning - design

Søg sammen med en ekspert. Dialogsøgning giver dig et hurtigt og økonomisk beslutningsgrundlag for dit videre arbejde med dit design.

Læs mere om Dialogsøgning

DesDoc

Hvis du har brug for at holde styr på og dokumentere dine design, kan du gøre det nemt og hurtigt med vores onlineværktøj, DesDoc®.

Læs mere om DesDoc

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring for en uforpligtende snak på: 4350 8301
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til beskyttelse af din idé, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Du kan også skrive til os her