Dialogsøgning - design

Dialogsøgning giver dig et hurtigt og økonomisk beslutningsgrundlag for dit videre arbejde med dit design.

Din tilstedeværelse målretter søgningen

Vores specialist er eksperten i søgninger på de forskellige databaser og du er eksperten i dit design og markedet det skal rettes imod. Din viden er altså essentiel for at få mest ud af processen. Derfor er to dialogsøgninger ikke ens, men skræddersyet til netop din situation. Vil du opnå eneret til dit design? Eller vil du undgå at krænke andres? Det er blot eksempler på spørgsmål, som en dialogsøgning kan hjælpe dig videre med.

Du vil under dialogsøgningen hele tiden blive inddraget og får derfor et godt fundament til at træffe videre beslutninger. Samtalen er skræddersyet til dine behov, så du får god vejledning. 

Introduktion til den europæiske designdatabase

Du bliver introduceret til den europæiske designdatabase. Vi taler med dig om opsætning af søgekriterier og om, hvordan du skal læse søgeresultatet. Så er du bedre rustet til at fortsætte søgningerne på egen hånd.

Merudbytte

Under en dialogsøgning har du også mulighed for at blive klogere på rettighedssystemet, sådan at du er bedre klædt på til at komme videre med din opgave.

Pris og levering

Søgningen kan foretages hos Patent- og Varemærkestyrelsen eller som onlinemøde. Du kan efter søgningen få printet de fundne dokumenter.

De første 2 timers forberedelse/søgning tilbydes til en fast pris på kr. 3.500 incl. moms. Denne pris dækker også udskrifter af maks. 10 dokumenter. Yderligere tidsforbrug afregnes til en timepris på kr. 1.400. Prisen for yderligere forberedelse og søgning afhænger af vores timeforbrug og varierer derfor ud fra dit behov og undersøgelsens omfang.

Se salgs- og leveringsbetingelser

Book Dialogsøgning

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring for en uforpligtende snak på: 4350 8301
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til beskyttelse af din idé, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Du kan også skrive til os her