Kom selv i gang

Du er nødt til at vise, at du ejer retten til det, du gerne vil sælge, så du står stærkt overfor investorer og skaber de bedste rammer for din forretning. Her på siden kan du selv orientere dig om hvilken rettighed, der er den rigtige for dig, hvad det koster, og hvordan du beskytter din idé, når du mødes med mulige investorer og samarbejdspartnere.

Få overblik over pris og proces

Med vores prisberegner får du overblik over ansøgningsprocessen og hvor meget, det koster dig at søge om patent på din idé.

Brug prisberegner

 

Tilskudsordninger

Få overblik over ordninger, der blandt andet giver tilskud til din ansøgningsproces og til ekstern rådgivning. 

Tilskudsordninger

 

Udfyld en fortrolighedserklæring

Hvis du gerne vil tale om din idé, fx forud for et samarbejde, bør du lave en fortrolighedserklæring, hvis du endnu ikke har ansøgt om patent. Vi har lavet en standardkontrakt, du kan udfylde. 

Hent standardkontrakt

Hvilke rettigheder har du brug for?

Rettigheder kan gøre forskellen mellem en god idé og en gunstig forretning. Derfor bør du overveje, hvordan du sikrer rettighederne til din idé, så du beskytter den bedst muligt. Du kan sikre dine rettigheder gennem et patent, en brugsmodel, et varemærke eller designbeskyttelse. Det afhænger af, hvilken type idé du vil beskytte.

Er du i tvivl? 
Tag en test, og find ud af hvilken rettighed, der passer til din virksomhed

Tag testen

Vores kundekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine idéer.

Ring til kundeservice på: 4350 8301


Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til, hvordan du kommer videre,  sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig. 

Skriv til kundeservice