Få overblik over tilskudsordninger

Patentvoucher

Med en patentvoucher får du tilskud til omkostninger relateret til en patentansøgning. Det kan fx være udgifter til en privat rådgiver, forundersøgelser eller selve ansøgningsgebyret. Du kan søge om at få dækket 75 pct. af omkostningerne og maksimalt få 75.000 kr. i tilskud pr. år. Det vil sige, at du selv skal betale 25 pct. af omkostningerne.

Læs mere

SMV-fonden

SMV-fonden er en tilskudsfond med IP-vouchers. Ordningen er åben for alle virksomheder i EU, der hører ind under den officielle definition af en SMV, og tilbyder finansiel støtte i form af godtgørelser for udgifter til patent-, varemærke- og designansøgninger. Ordningen er åben. 

Læs mere

Erhvervshus Midtjyllands iværksætterprogram

Gennem iværksætterprogrammet hos Erhvervshus Midtjylland kan din virksomhed få medfinansieret op til halvdelen af udgifterne til ekstern rådgivning, bl.a. inden for IP-området. For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer skal være under 3 år, og din virksomhed skal være registreret i region Midtjylland.

Læs mere

 

Ekstern rådgivning til etablerede virksomheder

Gennem programmet 'Virksomhedsudvikling' hos Erhvervshus Midtjylland kan din virksomhed få medfinansieret op til halvdelen af udgifterne til ekstern rådgivning, bl.a. inden for IP-området. For at komme i betragtning skal du have mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner. Dit CVR-nr. skal være over 3 år, og din virksomhed skal være registreret i region Midtjylland.

Læs mere

Vi opdaterer listen løbende, når der kommer nye støtteordninger, der kan hjælpe dig med at få beskyttet din virksomhed. 

Virksomhedsprogrammet