MarkWatch

Vi hjælper dig med at overvåge dit varemærke. Med en MarkWatch overvågning bliver du løbende opdateret om nye varemærker. På den måde kan du tage stilling til, om nye mærker kommer for tæt på dit eget mærke.

En løbende overvågning - også af flere mærker

Med en MarkWatch overvågning bliver du løbende opdateret om nye varemærker. På den måde kan du tage stilling til, om nye mærker kommer for tæt på dit eget mærke. Du får besked, allerede når et lignende mærke bliver ansøgt, så du tidligt har mulighed for at tage stilling til, om du ønsker at gøre indsigelse.

Overvågningen omfatter gældende varemærkeregistreringer og -ansøgninger, der dækker Danmark, uanset om de er ansøgt nationalt, via EU-systemet eller Madridprotokollen.

Du kan også få overvåget flere mærker i samme overvågning. Vi overvåger desuden gerne dit mærke, selvom du ikke har fået det varemærkeregistreret.

Hvordan foregår søgningen?

Vi søger i vores databaser ud fra ordet i dit varemærke og/eller ud fra de elementer, der indgår i logoet. Søgningen omfatter bogstavkombinationer, der ligner dit, eller andre ord, der kan lyde som dit varemærke. Som udgangspunkt foretages overvågningen i de klasser, som dit eget varemærke er registreret i.

Overvågningen omfatter gældende varemærkeregistreringer og -ansøgninger, der dækker Danmark, uanset om de er ansøgt nationalt, via EU-systemet eller Madridprotokollen. Overvågningen af databaserne foregår digitalt. Det betyder, at du efterfølgende selv skal vurdere, om de fundne mærker reelt udgør et problem for din forretning eller ej. Hvis du har brug for hjælp til at beslutte dig for, hvorvidt du vil fremsætte indsigelse - eller i øvrigt gribe ind overfor det nye varemærke - kan du tage kontakt til en privat varemærkerådgiver eller advokat.

Pris og levering

Vi leverer MarkWatch til fast pris, og vi foretager søgningen hver måned.

Du får en rapport hver måned, og du får en månedlig rapport om nye mærker, der er ansøgt.

Se priser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring for en uforpligtende snak på: 4350 8301
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til beskyttelse af din idé, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Du kan også skrive til os her