Book et møde med en ekspert i patenter

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du vil beskytte din opfindelse med et patent. Vi foreslår, at du starter med en Dialogsøgning hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Her får du hjælp af en ekspert til at søge i offentliggjorte opfindelser for at finde ud af, om der allerede er løsninger, der ligner din idé.

Derfor kalder vi det Dialogsøgning

Vi kalder det Dialogsøgning, fordi du og en patentekspert med ekspertise indenfor dit område sammen og gennem dialog foretager søgningerne.

Vi er eksperter i at søge i de nationale og internationale patentdatabaser, mens du er eksperten i din forretning og i de produkter, som du ønsker at beskytte.

Book din tid nu

Praktiske detaljer

En Dialogsøgning kan tage op til 2 timer og prisen er 3.500 kr. inkl. moms. Mødet kan foregå hos Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup, i Ikast eller som onlinemøde.

Du kan få dækket 75 pct. af udgiften

Den europæiske SMV-fond  'Ideas Powered for Business' giver mulighed for, at du kan få dækket 75 pct. af dine udgifter til en Dialogsøgning hos os.

Har du spørgsmål kan du kontakte vores Kundeservice nederst på siden eller læse mere her.

Book Dialogsøgning

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. telefon

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. e-mail

Nyhedsbrev: Fra idé til forretning

Nyhedsmailen udsendes højst 10 gange årligt, og du kan til enhver tid afmelde dig. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Felter med (*) skal udfyldes