Book to timer med en ekspert i patenter

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du vil beskytte din opfindelse med et patent. Vi foreslår, at du starter med en Dialogsøgning hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Her får du i to timer fokuseret sparring med en ekspert omkring, hvordan du kan bruge patenter, så du kan prioritere dine næste skridt.

Derfor kalder vi det Dialogsøgning

Vi kalder det Dialogsøgning, fordi du og en patentekspert med ekspertise indenfor dit område sammen og gennem dialog foretager søgningerne.

Vi er eksperter i at søge i de nationale og internationale patentdatabaser, mens du er eksperten i din forretning og i de produkter, som du ønsker at beskytte.

Book din tid nu

Det får du svar på...

Der er en række ting, du bør være opmærksom på, inden du ansøger om et patent. På den måde kan du undgå at lægge en masse kræfter og økonomi i at udvikle et produkt, du ikke kan få retten til. En Dialogsøgning kan hjælpe dig på rette vej.

Hvad kan jeg beskytte?

Bliv klogere på hvad du kan beskytte og hvilke krav, der er til en patentansøgning.

Hvordan ansøger jeg?

Vi gennemgår hvor og hvordan du kan ansøge om patent i Danmark, i EU og internationalt, samt hvilke tilskudsordninger, du kan søge.

Hvor kan jeg søge efter eksisterende patenter?

Du kan minimere risikoen for at krænke et eksisterende patent ved at søge i eksisterende rettigheder i de lande, du skal sælge til. Vi viser dig hvordan.

Hvad koster det?

En Dialogsøgning tager 2 timer og prisen er 2.500 kr. ekskl. moms.

Hvor bliver mødet holdt?

Dialogsøgning kan foregå hos Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup, i Ikast eller som onlinemøde.

Book Dialogsøgning

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. telefon

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. e-mail

Nyhedsbrev: Fra idé til forretning

Nyhedsmailen udsendes højst 10 gange årligt, og du kan til enhver tid afmelde dig. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Felter med (*) skal udfyldes