Dialogsøgning - varemærke

Til en dialogsøgning finder du i samarbejde med en af vores søgeeksperter relevante varemærker indenfor din kategori.

Din tilstedeværelse målretter søgningen

Dialogsøgningen foregår i et samarbejde mellem dig og os. Vi er eksperter i at søge i både nationale og internationale varemærkedatabaser, mens du er eksperten i dit varemærke og de varer og tjenesteydelser, det skal anvendes for.

Med andre ord bidrager du med dit kendskab til fagudtryk eller måske lignende varemærker, du allerede er opmærksom på. Der kan også være specielle markedskarakteristika for dit produkt, som kan bidrage til at specificere søgningen.

Samtalen er skræddersyet til dine behov, så du får en god vejledning.

Nationale og internationale varemærkedatabaser

Du bliver introduceret til forskellige søgedatabaser. Det kan være nationale såvel som internationale. Vi taler med dig om opsætning af søgekriterier og om, hvordan du skal læse søgeresultatet. Så er du bedre rustet til at fortsætte søgningerne på egen hånd.

Merudbytte

Du bliver klogere på rettighedssystemet og vil få en uddybende forståelse af, hvad et varemærke er, herunder hvad der skal til for at registrere det.

Størstedelen af de benyttede varemærkedatabaser er offentligt tilgængelige, og du vil derfor have mulighed for at forsætte søgninger på egen hånd med de redskaber, som vi bruger ved dialogsøgningen.

Pris og levering

Søgningen kan foretages hos Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup eller som onlinemøde. Du kan efter søgningen få printet de fundne dokumenter.

De første 2 timers forberedelse/søgning tilbydes til en fast pris på 2.500 ekskl. moms. Denne pris dækker også udskrifter af maks. 10 dokumenter.

Vil du vide mere eller booke en tid? Ring til kundeservice på 43508301 eller skriv til os her.

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring for en uforpligtende snak på: 4350 8301
Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til beskyttelse af din idé, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Du kan også skrive til os her