Book et møde med en ekspert i varemærker

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du vil beskytte dit firmanavn eller logo med et varemærke. Vi foreslår, at du starter med en Dialogsøgning. Her får du sparring med en ekspert og et indblik i, om varemærket kan registreres, og om der er ældre rettigheder i Danmark eller udlandet, som ligner dit varemærke. På den måde minimerer du risikoen for at spilde tid og penge på et varemærke, der allerede er registreret af en anden.

Derfor kalder vi det Dialogsøgning

Vi kalder det Dialogsøgning, fordi du og den juridiske ekspert sammen og gennem dialog foretager forskellige søgninger efter andre varemærker.

Vi er eksperter i at søge i de nationale og internationale varemærkedatabaser, mens du er eksperten i din forretning og i de produkter (varer og tjenesteydelser), som du ønsker dit mærke beskyttet for.

Book din tid nu

Det får du hjælp med...

Der er en række ting, du bør være opmærksom på, inden du ansøger om et varemærke. På den måde kan du undgå at lægge en masse kræfter og økonomi i at udvikle et varemærke, du ikke kan få eneretten til. En Dialogsøgning kan hjælpe dig på rette vej.

Søgning efter lignende varemærker

Vi søger i fællesskab efter eksisterende varemærker, der ligner det varemærke, du ønsker at registrere. På den måde kan du minimere risikoen for at krænke andres varemærker, da du får et indblik i hvilke rettigheder, der er registreret i de lande, du skal sælge til.

Formelle krav til en varemærkeansøgning

Vi kommer ind på krav til en varemærkeansøgning og på typer af varemærker. Derudover bliver du introduceret til såkaldte Nice-klassifikation, som skal bruges til at kategorisere dine varer eller tjenesteydelser.

Hvad koster det?

En Dialogsøgning tager op til 2 timer og prisen er 3.500 kr. inkl. moms.

Hvor bliver mødet holdt?

Dialogsøgning kan foregå hos Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup, i Ikast eller som onlinemøde.

Book Dialogsøgning

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. telefon

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. e-mail

Nyhedsbrev: Fra idé til forretning

Nyhedsmailen udsendes højst 10 gange årligt, og du kan til enhver tid afmelde dig. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Felter med (*) skal udfyldes