Book to timer med en ekspert i varemærker

Det kan være en jungle at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du vil beskytte dit firmanavn, -logo eller produkt med et varemærke. Vi foreslår, at du starter med en Dialogsøgning hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Her får du i to timer fokuseret sparring med en ekspert omkring, hvordan du kan bruge varemærker til at styrke din forretning, så du kan prioritere dine næste skridt.

Derfor kalder vi det Dialogsøgning

Vi kalder det Dialogsøgning, fordi du og den juridiske ekspert sammen og gennem dialog foretager søgningerne.

Vi er eksperter i at søge i de nationale og internationale varemærkedatabaser, mens du er eksperten i din forretning og i de produkter (varer og tjenesteydelser), som du ønsker at beskytte.

Book din tid nu

Det får du svar på...

Der er en række ting, du bør være opmærksom på, inden du ansøger om et varemærke. På den måde kan du undgå at lægge en masse kræfter og økonomi i at udvikle et varemærke, du ikke kan få retten til. En Dialogsøgning kan hjælpe dig på rette vej.

Hvad kan jeg beskytte?

Bliv klogere på hvad du kan beskytte og hvilke krav, der er til en varemærkeansøgning. Vi kommer ind på typer af varemærker, hvor figurmærker og ordmærker er de mest brugte.

Hvordan ansøger jeg?

Vi gennemgår hvor og hvordan du kan ansøge om varemærkeregistrering i Danmark, i EU og internationalt, samt hvilke tilskudsordninger, du kan søge.

Hvor kan jeg søge efter eksisterende varemærker?

Du kan minimere risikoen for at krænke et eksisterende varemærke ved at søge i eksisterende rettigheder i de lande, du skal sælge til. Vi viser dig hvordan.

Hvilken kategori er mit produkt?

Vi introducerer dig til den såkaldte Nice-klassifikation, som skal bruges i forbindelse med varemærkeansøgningen til at kategorisere din vare eller tjenesteydelse.

Hvad koster det?

En Dialogsøgning tager 2 timer og prisen er 2.500 kr. ekskl. moms.

Hvor bliver mødet holdt?

Dialogsøgning kan foregå hos Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup, i Ikast eller som onlinemøde.

Book Dialogsøgning

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. telefon

Udfyld, hvis du ønsker, at vi kontakter dig pr. e-mail

Nyhedsbrev: Fra idé til forretning

Nyhedsmailen udsendes højst 10 gange årligt, og du kan til enhver tid afmelde dig. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Felter med (*) skal udfyldes