Strategiske partnere

Patent- og Varemærkestyrelsen indgår løbende partnerskaber, der bidrager til at sikre SMV’er vejledning om IP-rettigheder og mulighederne op for at bruge rettigheder kommercielt.

Erhvervshusene 

Hos Erhvervshusene kan virksomheder og iværksættere i hele landet få uvildig vejledning og sparring om udvikling af deres forretning. 

Hvad angår IPR tilbyder Erhvervshusene eksempelvis gratis sparring, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og udfordringer og guider dig med at finde den rigtige vej videre. De kan desuden hjælpe dig med at søge støtte til digitalisering, grøn omstilling, eksport, IPR og kan desuden trække på et stort netværk som The Trade Council, EIFO og Innovationsfonden.

Læs mere om Erhvervshusene her.

Teknologiske Institut – Opfinderrådgivningen   

Hos Opfinderrådgivningen kan du få hjælp til at skabe, validere og kommercialisere dine ideer og opfindelser. Opfinderrådgivningen er eksperter i at licensere ideer til eksisterende virksomheder og deres rådgivning er uafhængig, fortrolig og gratis. Endelig har Opfinderrådgivningen sit eget digitale prototypeværksted, hvis funktion er at skabe en eksperimenterende ramme, hvor du kan arbejde med dine ideer fra den tidlige idefase og hele vejen ud til markedet.  

Læs mere om Opfinderrådgivningen her.