IPR Informationscentre

Vores to IPR informationscentre er under udvikling. Du kan følge med her på siden, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om vores initiativer. Hvis du har spørgsmål om IP-rettigheder, er du velkommen til at kontakte vores kundekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig videre med din idé.

Bedre adgang til viden om IP-rettigheder

Hos IPR informationscentrene får du adgang til viden om IP-rettigheder og muligheder for kommercialisering af din idé. Vi tilbyder eksempelvis

  • grundlæggende viden om IP-rettigheder
  • søgninger i IPR databaser sammen med vores eksperter, så du får indblik i hvilke rettigheder, der eksisterer på dit forretningsområde
  • sparring og vejledning om kommercialisering og strategisk brug af rettigheder
  • mulighed for adgang til finansiering

Der etableres to IPR informationscentre i Danmark. De bliver placeret i Ikast og Høje Taastrup og etableres i et samarbejde mellem Erhvervshusene og Patent- og Varemærkestyrelsen.

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om, hvornår IPR Informationscentrene bliver lanceret. Du modtager også andre nyheder og invitationer til events. Nyhedsmailen sendes højst 10 gange årligt, og du kan til enhver tid afmelde dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsliste: