DesignEurope Awards: Ny deadline for nominering af kandidater

Publiceret 16-04-2020

EUIPO har på grund af COVID-19 besluttet at rykke deadline for nominering af kandidater til dette års DesignEurope Awards. Den nye deadline er nu den 8. maj 2020. EUIPO forventer fortsat at afholde prisoverrækkelsen i Eindhoven, Holland, den 20. oktober 2020.

DesignEuropa-prisuddelingen arrangeres i år af Den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendomsret (EUIPO) i samarbejde med de hollandske patentmyndigheder. Prisuddelingen er en anerkendelse af den fremragende indsats, der ydes inden for design og designstyring af indehavere af registrerede EF-design, hvad enten de er individuelle rettighedshavere eller små eller store virksomheder. Det registrerede EF-design er et fælles system for intellektuel ejendomsret, der er gyldigt i alle 28 EU-medlemsstater og forvaltes af EUIPO.

Det er nu indtil den 8. maj 2020 muligt at nominere kandidater. Kategorierne for nomineringen er følgende:

  • Industri: Kategorien dækker designs, der ejes af virksomheder med mere end 50 ansatte og over 10 mio. EUR i omsætning.
  • Små og nye virksomheder: Kategorien dækker designs, der ejes af virksomheder, der enten har mindre end 50 ansatte og mindre end 10 mio. EUR i omsætning eller blev oprettet efter 1. januar 2016, uanset størrelse.
  • Lifetime Achievement Award: Kategorien dækker individuelle designere, der i løbet af karrieren har haft en særlig indflydelse på markedet for designs.

Prisoverrækkelsen forventes fortsat at blive afholdt i Eindhoven, Holland, den 20. oktober 2020 i samarbejde med Dutch Ministry of Economic Affairs and Climate Policy samt Benelux Office for Intellectual Property.

Du kan læse mere om kategorierne, processen for nominering og selve prisoverrækkelsen på www.designeuropaawards.eu