Ny forbedret udgave af e-ansøgning til patent

Publiceret 29-03-2022

Som et led i Patent- og Varemærkestyrelsens arbejde med at digitalisere sagsbehandlingen lancerer vi i slutningen af denne uge en ny og forbedret udgave af e-ansøgningsmodulet til patent. Du kan blandt andet glæde dig til en række funktionelle forbedringer og et tidssvarende design.

En af de væsentligste forbedringer, som mange brugere har efterspurgt, er, at du fremover kan afbryde arbejdet med din ansøgning og fortsætte på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du opretter dig som bruger og logger ind. En ansøgning i kladdestatus vil være tilgængelig i 14 dage, hvorefter data slettes.

E-ansøgningsmodulet til patent findes både på dansk og engelsk. Du kan skifte sprog ved et enkelt klik i toppen af modulet. En række funktionaliteter fra den tidligere version er bevaret. Du kan eksempelvis stadig hente en kopi af de dokumenter, du har uploadet i zip-format.

Patent- og Varemærkestyrelsen vil løbende lancere nye og forbedrede e-ansøgningsmoduler på de forskellige rettighedsområder. Du kan følge med på hjemmesiden eller i vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til ansøgningsformularen på patent, er du velkommen til at kontakte Kundeservice via e-mail eller på telefon 4350 8301.

Tilmeld dig nyhedsbrev