Mød os til Danish Entrepreneurship Award

Publiceret 13-11-2018

Danish Entrepreneurship Award er Danmarks største idéfest for elever og studerende. Unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem.

De unge kan på udstillingen i Fredericia bl.a. møde og tale med erfarne erhvervsfolk, og de kan slå en smut forbi Patent- og Varemærkestyrelsen og få en snak om mulighederne med patenter, varemærker og designbeskyttelse.

Danish Entrepreneurship Award er inddelt i zoner. Der er en rådgivningszone, hvor organisationer og virksomheder står klar til at hjælpe de unge med deres idéer. Du finder Patent- og Varemærkestyrelsen i denne zone. Du kan blandt mange andre indlæg også høre Patent- og Varemærkestyrelsen i en af Foredragszonerne, hvor du også kan høre iværksætterhistorier fra erfarne serieiværksættere og helt unge startups.

Awarden byder også på konkurrencer for elever og studerende, hvor idéerne bliver vurderet af dommere fra forskellige virksomheder og organisationer.

Udstillingen er åben for alle, uanset om man er med i en konkurrencer eller ej. Så opfordringen herfra til alle unge er: Kom og søg viden, inspiration og rådgivning.

Danish Entrepreneurship Award er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab. Fonden arbejder for at fremme unges kompetencer inden for innovation og iværksætteri ved at integrere og forankre entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Fonden er desuden det centrale nationale videncenter, som er med til at udbrede og videreformidle forskning om entreprenørskab i undervisningen. Gennem undersøgelser og analyser er Fonden også selv med til at generere ny viden om udbredelsen og effekterne af entreprenørskabsundervisning i Danmark.

Læs mere om Danish Entrepreneurship Award her.