Webinar for SMV'er: Boost og beskyt din forretning med IP-rettigheder

Publiceret 16-07-2021

Der er et stort forretningspotentiale i at bruge patenter, varemærker og designrettigheder for små og mellemstore virksomheder. Bliv klogere og få inspiration til, hvordan du kan beskytte din idé og bruge rettigheder kommercielt med to eksperter fra Patent- og Varemærkestyrelsen.

Hvorfor skal du deltage?

Har du opfundet et nyt produkt, etableret en ny virksomhed eller har du planer om at gå på nye eksportmarkeder, er det væsentligt at få styr på dine rettigheder - jo hurtigere, desto bedre. Uden patenter, varemærker og designrettigheder kan kopister let koste dig succesen, ligesom du også kan gå glip af de kommercielle muligheder, rettigheder giver. 
 
Patent- og Varemærkestyrelsen inviterer derfor til et webinar, hvor vi stiller skarpt på værdien af rettigheder og giver dig et overblik over, hvilke rettigheder der kan være relevante for dig.
 

Hvem er webinaret relevant for?

Webinaret er henvendt til dig, der har intet eller meget lidt kendskab til immaterielle rettigheder. Vores deltagere er typisk iværksættere, virksomhedsejere eller medarbejdere med ansvar for salg, marketing og jeres brand, der ønsker en introduktion til immaterielle rettigheder.

 

Mød vores oplægsholdere

Sofie Louise Noer

Sofie Louise Noer er Patent Examiner i Patent- og Varemærkestyrelsen. Som Patent Examiner modtager hun patentansøgninger fra hele Danmark og har til opgave at vurdere, om en opfindelse kan patenteres. Sofie sidder primært med ansøgninger indenfor mediko-sager (medicinsk udstyr) og sager fra virksomheder, der ikke har særligt stort kendskab til IP-rettigheder. Sofie afholder desuden også dialogsøgninger med virksomheder og iværksættere, der ønsker at blive klogere på de muligheder, der er indenfor rettighedsbeskyttelse. 

Marie Amstrup Jensen

Marie Amstrup Jensen er uddannet cand.jur. og arbejder til daglig som fuldmægtig i Patent- og Varemærkestyrelsens sektion for Håndhævelse og Anti-piratkopiering. Marie besvarer henvendelser til Hotline om kopivarer, som vejleder, om hvordan virksomheder kan forebygge kopiering – og hvad man kan gøre, hvis skaden alligevel sker. Derudover driver Marie oplysningshjemmesiden jegvælgerægte.dk og arbejder på at udbrede kendskabet til immaterielle rettigheder og bekæmpelse af kopivarer gennem skoleindsatser og oplysningskampagner til forbrugere.

Praktiske detaljer

Sted: Online
Tid: 10:00 - 10:45
Pris: Gratis

Tilmeld dig:

Torsdag d. 26. August

Tirsdag d. 28. September

Program

  •  Hvad er en idé?
  • 4 gode grunde til at beskytte din idé
  • Typer af rettigheder
  • Lær af andre og undgå de klassiske faldgruber
  • Få op til 1500 EUR i støtte til din varemærke- og design ansøgninger
  • Spørgsmål

Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan stå stærkere, og hvilken forskel IP-rettigheder kan gøre for dig.

Modtag relevant viden, konkrete værktøjer og invitationer til webinarer direkte i indbakken. Tilmeld dig i dag.