Er idéen god?

For at finde ud af om din idé er unik, kan du bruge den information, der allerede er tilgængelig i databaser om opfindelser, teknik, varemærker og design, og forhåbentlig undgå at bruge tid og ressourcer på at udvikle noget, der allerede findes eller krænke andres opfindelser.

Du kan også bruge databaserne til at få inspiration til, hvordan du kan videreudvikle din idé ved at se på, hvad andre allerede har opfundet og måske derigennem blive inspireret til selv at opfinde noget unikt.

Du kan selv søge i de eksisterende databaser, men de kan være komplekse, og mange vil derfor gerne have hjælp til at søge i dem. Du kan derfor købe dig til hjælp til det enten hos Patent- og Varemærkestyrelsen eller hos en privat IP-rådgiver.

Få hjælp til at søge

Du kan få hjælp til forskellige indledende eller overvågende undersøgelser, som går på tværs af rettighedsområderne. En af dem er en dialogsøgning.

En dialogsøgning giver dig et overordnet indblik i, hvad der allerede findes af opfindelser, varemærker eller designs. På den måde får du et godt grundlag til at vurdere, om du skal gå videre med din idé og evt. søge om patent, varemærke eller design.

Derudover kan du få hjælp til undersøgelser specifikt inden for de tre forskellige rettighedsområder.

Kontakt kundeservice

Har du spørgsmål, sidder vores kundekonsulenter altid klar til at hjælpe dig. Ring til kundeservice: 43 50 83 01 

Skriv til kundeservice

Sådan søger du

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Curabitur blandit tempus porttitor.

Søg i Europa

Find ud af hvilke rettigheder, der er registreret i Europa.

Søg Internationalt

Find ud af hvilke rettigheder, der er registreret internationalt.

Søg i Danmark

Ornare Inceptos Consectetur Pellentesque