Serviceydelser for varemærker

Forundersøgelse af mærke i Danmark

Andres varemærker og navne kan let sætte en stopper for, at du kan få dit produkt eller din ydelse på markedet. Med en forundersøgelse af mærke i Danmark får du et bedre overblik over disse mærker og navne, så du nemmere kan undgå at komme i konflikt med dine konkurrenter/andre aktører på det danske marked. På den måde sparer du både besvær og penge.

Læs mere om Forundersøgelse af mærke i Danmark

Forundersøgelse af logo i Danmark

En Forundersøgelse af logo i Danmark kan vise dig, om der er andre logoer, der ligner dit eller er identisk med dit logo. På den måde får du på et tidligt tidspunkt afdækket dine handlemuligheder, så du bedre kan undgå at komme i konflikt med dine konkurrenter eller andre aktører på det danske marked.

Læs mere om Forundersøgelse af logo i Danmark

Dialogsøgning - varemærke

Dialogsøgning skaber mulighed for, at du i samarbejde med en af vores søgeeksperter kan være med til at finde relevante varemærker og få netop den sparring, du har brug for.

Læs mere om Dialogsøgning

Varemærkeskanning

Vær på forkant med andres varemærker. De kan nemlig stoppe markedsføringen af dit produkt eller din ydelse. En Varemærkeskanning giver dig et overordnet indblik i, om der findes sådanne mærker i udlandet. Herved sparer du både besvær og penge, da du har mulighed for at undgå konflikter med dine konkurrenter i udlandet.

Læs mere om Varemærkeskanning

Varemærkeidentitetsskanning

Få et indblik i om dit varemærke allerede er optaget. Vær på forkant med andres varemærker. Der er ingen grund til at bruge tid og penge på at udvikle og designe varemærker, der allerede er optaget af andre.

Læs mere om Varemærkeidentitetsskanning

MarkWatch

Vi hjælper dig med at overvåge dit varemærke. Med en MarkWatch overvågning bliver du løbende opdateret om nye varemærker. På den måde kan du tage stilling til, om nye mærker kommer for tæt på dit eget mærke.

MarkWatch

Varemærkeovervågning internationalt

Har du registreret et varemærke i udlandet, er det en god ide at holde øje med, om der bliver ansøgt eller registreret nye varemærker, der kan forveksles med dit eget. Sker det, giver en Varemærkeovervågning dig mulighed for at reagere i god tid.

Læs mere om Varemærkeovervågning internationalt

Overblik over indehavers varemærker

Undersøgelsen Overblik over indehavers varemærker afdækker en bestemt virksomheds eller persons varemærkeportefølje. Du får en liste over registrerede varemærker og varemærkeansøgninger, og det kan give et værdifuldt indblik i konkurrentens aktiviteter. Eller et overblik over jeres egne.

Læs mere om Overblik over indehavers varemærker