Overblik over indehavers varemærker

Undersøgelsen Overblik over indehavers varemærker afdækker en bestemt virksomheds eller persons varemærkeportefølje. Du får en liste over registrerede varemærker og varemærkeansøgninger, og det kan give et værdifuldt indblik i konkurrentens aktiviteter. Eller et overblik over jeres egne.

Indblik i konkurrentens aktiviteter - eller jeres egne

Undersøgelsen dokumenterer, hvilke varemærkeregistreringer og -ansøgninger, en bestemt virksomhed eller person ejer i Danmark og i udlandet. Vi søger i relevante databaser på det navn, eventuelt med én variant, du giver os. Brug undersøgelsen til at få viden om konkurrentens aktiviteter. Nye varemærkeansøgninger kan for eksempel give et fingerpeg om en kommende produktlancering.

Undersøgelsen kan også bruges til at klarlægge din egen virksomheds varemærkeportefølje, for eksempel i forbindelse med en fusion eller et opkøb.

Få overblik

Rapporten indeholder en oversigt over alle de varemærker, som vi har fundet. På den måde får du en komplet oversigt over alle varemærkeansøgninger og registreringer, som den undersøgte virksomhed ejer. Du kan bruge rapporten som grundlag for videre undersøgelser, eksempelvis en løbende overvågning af virksomhedens varemærkeaktivitet.

Pris og levering

Resultatet af undersøgelsen bliver normalt leveret inden for to uger. Prisen afhænger af undersøgelsens omfang.

Du er velkommen til at kontakte os og få et tilbud.

Se timepriser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, og hvordan du kommer videre - evt. med hjælp fra en rådgiver.

Ring til kundeservice på: 4350 8301

Kontakt kundeservice