Varemærkeidentitetsskanning

Få et indblik i om dit varemærke allerede er optaget. Vær på forkant med andres varemærker. Der er ingen grund til at bruge tid og penge på at udvikle og designe varemærker, der allerede er optaget af andre.

Hvorfor vælge en Varemærkeidentitetsskanning?

Med en Varemærkeidentitetsskanning får du viden om, hvorvidt dit varemærke allerede er optaget.

Fordele ved en Varemærkeidentitetsskanning

  • Du kan på et tidligt tidspunkt udelukke dit varemærke, hvis andre allerede har registreret det
  • Hvis du skal vælge mellem flere varemærker inden markedsføringen af dit produkt/din ydelse, så kan du med en eller flere Varemærkeidentitetsskanning(er) få hurtigt input til din afklaring af potentialet i varemærket/varemærkerne og kan vælge, hvilke varemærker, der skal undersøges yderligere
  • Du får et indblik i, om der er andre mærker, der er identiske eller næsten identiske med dit mærke inden for din branche, og om der er identiske mærker uden for din branche
  • Du får svar allerede efter 10 arbejdsdage.

Hvad er en Varemærkeidentitetsskanning?

I en Varemærkeidentitetsskanning undersøger vi, om der findes identiske eller næsten identiske registrerede varemærker. Vi undersøger ord og/eller tal i dit mærke. Vi laver søgningerne i relevante databaser. Du vælger selv de lande og brancher, vi skal undersøge mærket i. Vi leverer resultatet af undersøgelsen i en rapport sammen med udskrifter af alle de identiske mærker. Samtidig beskriver vi, hvordan vi har foretaget undersøgelsen. Du skal selv vurdere om mærkerne i rapporten betyder, at du ikke kan eller vil bruge mærket i din markedsføring og derfor hellere vil vælge et andet mærke.

Du skal være opmærksom på, at en Varemærkeidentitetsskanning alene giver dig et delvist billede af, om du kan tage varemærket i brug uden at krænke andres mærker. Med delvis menes, at undersøgelsen er begrænset til identiske varemærker og næsten identiske varemærker. Dit varemærke kan også krænke varemærker, som ikke er identiske med dit varemærke, men alene ligner dit varemærke.

Ligeledes skal du være opmærksom på, at skanningen ikke omfatter de mærker, der bliver brugt uden at være registrerede, selv om de også kan være en hindring for dit mærke.

Landepakker

Du har mulighed for at vælge følgende seks landepakker:

  • Nordamerika
  • Sydamerika
  • Mellemamerika og Caribien
  • Europa
  • Afrika
  • Asien og Mellemøsten

Pakkerne inkluderer de lande, vi har adgang til via databaser, og pakkerne dækker som standard tre vare- og serviceklasser.

Pris og levering

Det tager normalt 10 arbejdsdage at få lavet en Varemærkeidentitetsskanning. Prisen afhænger af, hvor mange lande du vil have inkluderet i undersøgelsen, og hvor mange vare- og serviceklasser, vi skal gennemgå. Du kan også vælge en eller flere af vores seks landepakker.

For lande uden databaseadgang betales en særskilt pris ligesom, der betales for ekstra vare- og serviceklasser.

Se timepriser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, og hvordan du kommer videre - evt. med hjælp fra en rådgiver.

Ring til kundeservice på: 4350 8301

Kontakt kundeservice