Varemærkeovervågning internationalt

Har du registreret et varemærke i udlandet, er det en god ide at holde øje med, om der bliver ansøgt eller registreret nye varemærker, der kan forveksles med dit eget. Sker det, giver en Varemærkeovervågning dig mulighed for at reagere i god tid.

Få automatisk besked - og mulighed for at gribe ind

Der bliver registreret tusindvis af nye varemærker hvert år. Derfor sker det også af og til, at der dukker varemærker op, der minder om eller er magen til dit.

Med en Varemærkeovervågning internationalt får du besked, hvis nogen søger om eller får registreret et varemærke, der ligner dit. På den måde kan du gribe ind, hvis du mener, at et givet varemærke krænker dit eget.

Alle nødvendige informationer

Når der i undersøgelsen findes et varemærke, der ligger tæt på dit, får du besked om det. Samtidig får du også information om varemærket og om, hvornår du senest kan gøre indsigelse mod registreringen af det. Du kan på baggrund af oplysningerne vurdere, om du ønsker at gribe ind.

Du bestemmer selv, hvilke lande du vil have overvåget. Overvågningen sker via en international varemærkedatabase, der dækker over 180 lande.

Pris og levering

Prisen på en Varemærkeovervågning internationalt afhænger af overvågningens omfang. Du er velkommen til at kontakte os og få et tilbud.

Du får besked, når et nyt varemærke bliver fundet.

Se timepriser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, og hvordan du kommer videre - evt. med hjælp fra en rådgiver.

Ring til kundeservice på: 4350 8301

Kontakt kundeservice