Opfindelser der gør din festival bedre: Soundboks + soundlock

Publiceret 07-08-2019

Festival er meget mere end koncerter, lunkne dåseøl og solbrændte skuldre, for når mennesker er stimet sammen på få kvadratmeter, opstår der naturligvis problemer. De unge gutter fra Soundboks sikrer beats til dine øregange, når du ikke er til koncert, mens drengene fra Soundlock sikrer, at ingen stikker af med dit anlæg, når du er til koncert.

Ingen festivalcamp uden et anlæg. Hver sommer udspiller der sig en uofficiel konkurrence i disciplinen om at have det største anlæg, som kan overdøve nabocampens dårlige musiksmag. Drengene fra Soundboks har skabt et anlæg, som gør livet som festivalgæst lettere og mere behageligt. Først og fremmest slipper du for selv at lege hifi-ekspert ude i garagen for at bygge eget anlæg. Batteriets levetid er ca. 40 timer, og i modsætning til det hjemmelavede anlæg, som ofte kører på et tungt bilbatteri, så vejer Soundboks kun sølle 15 kg.

Ulempen med den lette vægt er, at den er sårbar over for lange fingre. Men også det er der nu kommet en løsning på. Det unge trekløver, Søren Søndergaard, Christian Schou og Nikolaj Jacobsen, har i samarbejde med Soundboks udviklet, hvad der bedst kan defineres som et anker, der låser værdigenstande fast til selve jorden.