Stærk profil tiltræder jobbet som vicedirektør

Publiceret 04-03-2019

55-årige John Jensen er ansat som vicedirektør i Patent- og Varemærkestyrelsen, hvor han skal indgå i de kommende års arbejde med at implementere en ny, ambitiøs forretningsstrategi med fokus på kunder og digitalisering.

Direktionen i Patent- og Varemærkestyrelsen bliver nu yderligere styrket med ansættelsen af John Jensen. Han skal sammen med direktør Sune Stampe Sørensen og vicedirektør Paul Berendt Petersen stå i spidsen for at videreudvikle styrelsen og klæde organisationen på til bedst muligt at hjælpe iværksættere, virksomheder og rådgivere med at beskytte gode ideer og skabe et solidt grundlag for vækst, skalering og god forretning.

John Jensen er uddannet civilingeniør fra DTU og bringer værdifuld erfaring med sig fra industrien og rådgiverbranchen. Han kommer fra en stilling som senior director i Rambøll Management Consulting, hvor han senest havde ansvaret for enheden Business Consulting Nordic. John Jensen startede sin karriere i PA Consulting Group, hvor han i rollen som partner og direktør bidrog til at udvikle organisationen til en af Danmarks førende og mest rentable managementkonsulenthuse. I 2010 kom han til den internationale IT-virksomhed Gavdi Group, hvor han med succes stod bag virksomhedens vækststrategi.

Stærkt ståsted

I løbet sin karriere har John Jensen oparbejdet omfattende praktisk erfaring i forretningsudvikling og digitalisering, internationale relationer og ledelse. Dermed har han et stærkt ståsted for at bringe de kompetencer i spil i Patent- og Varemærkestyrelsen, hvor visionen er at skabe Europas bedste IP-miljø. Styrelsen skal fortsat være en professionel og stærk samarbejdspartner, der kan levere værdifuld og effektiv service.

John Jensen får desuden medansvar for styrelsens internationale relationer, der omfatter projekter som blandt andet har til formål at opbygge gode relationer til myndigheder i andre lande. Et arbejde, der er under udvikling, og som skaber værdi for danske virksomheder, når de opererer internationalt.

Privat bor John Jensen i Vedbæk med sin kone Vibeke, mens deres to børn er fløjet fra reden. Han er ikke blevet ingeniør for ingenting og forestår gerne selv reparation og vedligehold af familiens hjem og tekniske udstyr. Familien sætter pris på at være aktive og er ofte afsted sammen på ferie. Selv holder John af at dyrke sport i form af skiløb, mountain bike og spinning. Der bliver også tid til eftertænksomhed, ligesom han holder af at læse en god bog.