Patent- og Varemærkestyrelsen får nyt design

Publiceret 03-11-2020

Trinvis implementering af nyt design er på vej. Først kom hjemmesiden, nu skifter vi e-mail-signatur og snart følger nye brevskabeloner.

Nu er tiden kommet, hvor Patent- og Varemærkestyrelsen skal træde i nye ”klæder”. Som led i styrelsens forretningsstrategi har vi fået udviklet en ny designguide, så vi også visuelt signalerer, at vi er en myndighed, der kæmper for det innovative Danmark.

Det nye design bliver implementeret i den kommende tid og kommer til at ske i faser: Først kom hjemmesiden, nu skifter vi e-mail-signatur og snart følger nye brevskabeloner samt fakturaer og eksterne udgivelser.

”Gør ideer til aktiver” er fortsat vores mission, men vi vil ikke længere fremhæve det i det velkendte orange design-element. Elementet vil blive fjernet fra e-mail-signaturer og over tid også fra brevpapir samt øvrige dokumenter. I stedet vil vi gøre brug af vores nye logo, du allerede kender fra hjemmesiden.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du faktisk har modtaget en mail fra Patent- og Varemærkestyrelsen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 43 50 83 01.