Webinar: Innovation i brasiliansk landbrug

Publiceret 18-11-2020

Er du interesseret i at samarbejde om fælles innovative teknologiske løsninger til landbrugsvirksomheder i Brasilien? The Innovation Cooperation Brazil-Denmark holder tre webinarer, der er rettet mod danske virksomheder og forskere.

Målet med de tre webinarer er at etablere et bilateralt innovationsnetværk, der fremmer nye partnerskaber og fælles forskningsprojekter. Som deltager vil du derfor blive opfordret til at indsende forslag til samarbejde og fælles projekter via onlineformularer efter webinarerne.

Hvert webinar er modereret af professor Douglas Santos fra INPI og inkluderer præsentationer af landbrugstekniske løsninger fra tre-fire brasilianske universiteter og virksomheder. Professor Claus Aage Grøn Sørensen fra Aarhus Universitet vil desuden give en kontekstualisering af præcisionslandbrug i Danmark.

Tidspunkter

  • Tirsdag den 1. december fra kl. 10.00-11.00 brasiliansk tid (fra kl. 15.00-16.00 dansk tid).
    Federal University of Viçosa (UFV) præsenterer sin teknologiske park efterfulgt af fire præsentationer om: Precision Agriculture, Water management.
  • Onsdag den 2. december fra kl. 10.00-11.00 brasiliansk tid (fra kl. 15-16 dansk tid).
    Præsentation ved Skydrones1, J. Assy2, Justy BioSolutions og Intergado3 om: Precision Agriculture, Pest control, Planting Equipment, Fertilizers 
  • Torsdag den 3. december fra kl. 10.00-11.00 brasiliansk tid (fra kl. 15.00-16.00 dansk tid)
    TBD

Webinarerne er en del af dagsordenen, der er defineret i en innovationssamarbejdsaftale, der blev underskrevet i oktober 2019 mellem det brasilianske nationale institut for immaterielle rettigheder (INPI) og den danske ambassade i Brasilien.

The Innovation Cooperation Brazil-Denmark er skabt i forbindelse med Patent- og Varemærkestyrelsens strategiske samarbejde med det brasilianske kontor IP-kontor (INPI). Projektet er finansieret af det danske Udenrigsministerium og har til formål at løfte kapaciteten på INPI i relation til beskyttelse af IPR.

Tilmeld dig her