Europa-Kommissionen sætter fokus på håndhævelse af immaterielle rettigheder i tredjelande

Publiceret 24-09-2020

Europa-Kommissionen har iværksat en offentlig høring for at indsamle oplysninger om beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder i tredjelande.

Som led i EU’s Strategy for the Enforcement of Intellectual Property Rights in Third Countries har Europa-Kommissionen iværksat en offentlig høring om beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder i tredjelande. Formålet er at identificere tredjelande, hvor beskyttelsen og håndhævelsen giver anledning til bekymring.

Den offentlige høring vil være et af de værktøjer, der skal bruges til at forbedre IPR-systemerne i tredjelande. Høringen vil hjælpe Europa-Kommissionen med at fokusere sine bestræbelser og ressourcer på de prioriterede lande og på de specifikke områder, der vækker bekymring, med det formål at forbedre IPR-beskyttelse og håndhævelse over hele verden.

Resultaterne af denne offentlige høring vil gøre det muligt for virksomheder at få kendskab til potentielle risici, når de deltager i forretningsaktiviteter i de prioriterede lande samt give virksomheder mulighed for at designe de rette forretningsstrategier for at beskytte deres immaterielle rettigheder.

Ønsker du at bidrage til den offentlige høring, er det muligt indtil den 16. november 2020.

Du kan tilgå høringen her.