Patent- og Varemærkestyrelsens liste over IP-rådgivere lukker

Publiceret 07-12-2021

Listen lukkes med virkning pr. 1. februar 2022. Fremover vil vi alene vejlede generelt på hjemmesiden om, hvordan man kan finde en kompetent IP-rådgiver.

Patent- og Varemærkestyrelsen har gennem en årrække haft en liste over IP-rådgivere på hjemmesiden. Den eksisterende løsning indeholder generel information om rådgivervalg samt en liste med navne på personer, som selv har oprettet sig på listen, og som selv skal ajourføre egne kontaktinformationer samt informationer om bl.a. IP-kompetencer. Der er tale om en teknologisk forældet løsning uden f.eks. automatiseret ajourføringsfunktionalitet, hvilket betyder, at oplysningerne på listen desværre ikke altid er opdaterede.

Efter at have været i dialog med IP-branchen har vi besluttet at lukke løsningen, og Patent- og Varemærkestyrelsen vil fremover alene vejlede generelt på hjemmesiden om, hvordan man kan finde en kompetent IP-rådgiver.

Listen lukkes med virkning pr. 1. februar 2022, og vi informerer på hjemmesiden, når vi går i luften med en ny vejledningsside.

Alle, der har registreret sig på rådgiverlisten, vil snarest modtage en informationsmail om lukningen.