PVS Pay: Ny betalingsløsning for IP-rettigheder på vej

Publiceret 06-12-2021

Patent- og Varemærkestyrelsen er snart klar med en ny løsning til betaling af IP-rettigheder. Løsningen er udviklet for at skabe en mere brugervenlig, effektiv og transparent betalingsproces for vores kunder. Derfor har vi også inddraget nogle af vores brugere i afprøvning og evaluering af løsningen.

PVS Pay giver dig mulighed for at betale rettighedsrelaterede opkrævninger på tværs af alle rettighedstyper. Du kan eksempelvis betale ansøgningsgebyrer, fornyelsesgebyrer, årsgebyrer og indsigelsesgebyrer.

Når du anvender løsningen, opnår du en række fordele. Du får

  • kvittering for betaling med det samme
  • hurtig betalingsproces
  • adgang til betaling med kreditkort og MobilePay døgnet rundt
  • mulighed for at oprette virksomhedsprofil og for at se en oversigt over de betalinger, du foretager i løsningen. 

Opkrævninger ændrer sig

Indenfor de kommende måneder vil vores opkrævninger ændre sig lidt. Vi tilføjer et betalingslink på opkrævningen. Det giver dig direkte adgang til betaling.

Hvis din virksomhed har PVS konto

Hvis din virksomhed bruger PVS konto til betaling, vil vi kontakte dig for at aftale, hvordan du kommer i gang med at bruge den nye betalingsløsning. Indtil videre skal du gøre, som du plejer.

Hvis din virksomhed ikke har PVS konto

Hvis din virksomhed ikke har PVS konto, vil du få mulighed for at betale med kreditkort eller MobilePay.  Du vil få en kvittering for betalingen med det samme.

Hvis din virksomhed bruger IP Client

IP Client er endnu ikke en del af PVS Pay. Du kan derfor arbejde videre med uændrede processer i dette system.

Hvis du har spørgsmål til PVS Pay, er du velkommen til at sende os en mail.

Udrulningen af PVS Pay vil foregå trinvis, og vi vil løbende tilføje nye funktionaliteter til løsningen. Følg med på hjemmesiden og i vores nyhedsbrev, hvor vi skriver, når der er nyt om PVS Pay.