Patent- og Varemærkestyrelsen skal have ny varemærkechef

Publiceret 08-02-2021

Varemærke- og designchef, Hannah Holm Olsen, stopper i Patent- og Varemærkestyrelsen.

Efter 7,5 år stopper Hannah Holm Olsen i Patent- og Varemærkestyrelsen med udgangen af februar. Styrelsen er derfor nu på udkig efter en afløser, der skal sætte retningen for varemærkeenheden og bidrage til virksomheders innovation og vækst.

”Hannah har med dygtighed og stort engagement stået i spidsen for varemærke- og designområdet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og jeg ønsker hende held og lykke med de nye udfordringer,” siger John Jensen, vicedirektør i Patent- og Varemærkestyrelsen.

Den nye varemærke- og designchef skal bl.a. være med til at sætte rettigheder på dagsordenen og bidrage til at synliggøre værdien af varemærker og designrettigheder. Særligt bør en del iværksættere og små virksomheder i langt højere grad end det er tilfældet i dag, være opmærksomme på værdien af at beskytte sin idé og have for øje, hvordan rettigheder kan bidrage til at øge væksten i en virksomhed. 

I de kommende år er der desuden en række markante indsatser på varemærke- og designområdet på vej nationalt og internationalt. Den nye varemærke- og designchef skal fortsætte arbejdet med at påvirke udviklingen inden for varemærke- og designområdet til gavn for dansk erhvervsliv. 

Hannah Holm Olsen vil fremover være at finde i Region Hovedstaden, Sundhedsforskning og innovation.