IP-rettens Dag 2022: Ret til vækst i gode rammer

Publiceret 25-10-2022

Patent- og Varemærkestyrelsen har de seneste år arbejdet intensivt på at skabe forståelse blandt danske virksomheder for, hvordan IP-rettigheder kan bidrage til at skabe innovation, vækst og arbejdspladser. Den nationale IP Handlingsplan er blandet andet resultatet af dette arbejde.

For at styrke konkurrenceevnen hos europæiske virksomheder og skabe øget IP-aktivitet, så virksomhederne står stærkt i den globale konkurrence, er der iværksat en række europæiske tiltag og reformer. Patentreformen, den kommende designreform og Kommissionens IP Action Plan er gode eksempler herpå.

Matcher reformer og initiativer virksomhedernes behov?

Det kan du blive klogere på, når vi på IP-rettens Dag præsenterer og debatterer nogle af de initiativer, der skal gøre det lettere for danske virksomheder at beskytte deres ideer og håndhæve deres rettigheder. Du vil også få forskellige perspektiver på rammer og initiativer, når myndigheder, rådgivere, virksomheder og domstole giver hvert deres bidrag til debatten, som styres at konferencier og journalist Tine Gøtzsche.

Mød blandt andre præsidenten for EPO, António Campinos, CEO i ferm LIVING, Peter Vedel og Corporate Vice President i Novo Nordisk, Lars Kellberg, når vi afholder årets IP-konference torsdag den 3. november 2022.

Se program og tilmeld dig