Krænkelses-søgning

Inden du lancerer et nyt produkt, er det nyttigt at vide, om du kan fremstille og sælge det uden at krænke andres rettigheder. En Krænkelses-søgning giver dig en indikation på, hvorvidt det er tilfældet. Hvis søgningen viser, at der allerede findes andre rettigheder, har du bedre mulighed for at foretage en risikovurdering og på den måde sikre dig mod unødige omkostninger til produktion og eventuelle fremtidige retssager.

Krænker dit produkt andres rettigheder?

Der findes registrerede rettigheder i form af patenter eller brugsmodelregistreringer inden for de fleste brancher. Inden din virksomhed lancerer et nyt produkt er det derfor relevant at undersøge, om det krænker nogle allerede eksisterende rettigheder.

Det er netop det, en krænkelses-søgning bidrager til at få afdækket. Ud fra en beskrivelse og eventuelt tegninger af produktet, kan vi søge i en lang række databaser og få indikationer af, om der findes andre rettigheder, som dit produkt risikerer at krænke.

Træf mere kvalificerede beslutninger

Hvis vi finder andre rettigheder, som dit produkt risikerer at krænke, kan du på et tidligt tidspunkt undgå at foretage unødige investeringer i fremstilling og markedsføring. Og du har muligvis også sparet omkostninger til retssager. Samtidig kan du ud fra søgningen få en indikation på, om dit produkt eventuelt undgår at krænke andres rettigheder, hvis du foretager modifikationer af det. Søgningen kan dermed bruges i det videre arbejde med at kortlægge dine muligheder.

Tilpasset dine behov

Vi foretager søgningen inden for de geografiske områder, du ønsker. Søgningen kan i høj grad tilrettelægges efter dine ønsker.

Det kan også være, du på forhånd er opmærksom på et bestemt produkt, som du gerne vil undgå at krænke. Er det tilfældet, tjekker vi om produktet er patentbeskyttet eller beskyttet af en brugsmodel.

I den rapport, du får, beskriver vi hvor og hvordan, vi har søgt. Materialet, vi har fundet, består af citerede sammendrag, relevante tekstpassager og figurer, som vi har sorteret efter relevans, så du let kan forstå, hvorfor vi har taget det med.

Pris og levering

Prisen for en søgning afhænger af vores timeforbrug og varierer derfor ud fra dit behov og søgningens omfang. Leveringstiden vil normalt være 2-3 uger.

Inden vi begynder søgningen, giver vi dig et tilbud på opgaven, som indeholder en pris og en forventet leveringstid.

Se timepriser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, og hvordan du kommer videre - evt. med hjælp fra en rådgiver.

Ring til kundeservice på: 4350 8301

Kontakt kundeservice