Nyheds-søgning

Er du i tvivl om, om din opfindelse er ny? Eller hvor forskellig den er fra den teknik, der allerede findes? Med en Nyheds-søgning får du svar på, hvad der allerede findes af opfindelser, der ligner din. Det kan være et vigtigt input til dit arbejde med at vurdere, om du skal gå videre med din opfindelse og eventuelt søge patent på den.

Er ideen ny?

Der er masser af eksempler på opfindelser, der er gjort mere end én gang, fordi opfinderne ikke havde undersøgt, hvad der allerede var på markedet. Hvis du er interesseret i at vide, om din opfindelse er ny, kan en Nyheds-søgningen være et godt sted at starte.

Vi søger i en lang række internationale patentdatabaser, så vi kan finde frem til, om der er andre, der er kommet dig i forkøbet. Hvis det er nødvendigt, søger vi også i relevant faglitteratur eller på internettet. Søgningen kan være et godt input til dit arbejde med at vurdere, om du skal gå videre med din opfindelse, og i hvilken retning du eventuelt skal gøre det.

Hvad findes der ellers derude?

Du får et indtryk af, hvilke opfindelser, der allerede findes, som ligner din. Vi søger nemlig efter patenter og patentansøgninger, der har ligheder med din opfindelse.

Denne viden kan du bruge som inspiration i den videre udvikling af din ide. Søgningen kan også hjælpe dig til bedre at udforme din patentansøgning, fordi du får viden om, hvilke egenskaber ved din opfindelse du skal lægge vægt på. På den måde slipper du måske for at skulle foretage ændringer i din ansøgning midt i forløbet.

I den rapport, du får, beskriver vi hvor og hvordan, vi har søgt. Og det materiale, vi finder, sorterer vi efter relevans, citerer sammendrag, relevante tekstpassager og figurer, så du let kan forstå, hvorfor vi har taget det med.

Pris og levering

Prisen for en søgning afhænger af vores timeforbrug og varierer derfor ud fra jeres behov og søgningens omfang.

Leveringstiden vil normalt være 2-3 uger. Inden vi begynder søgningen, giver vi dig et tilbud på opgaven, som indeholder en pris og en forventet leveringstid.

Se timepriser

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, og hvordan du kommer videre - evt. med hjælp fra en rådgiver.

Ring til kundeservice på: 4350 8301

Kontakt kundeservice