Job i Patent- og Varemærkestyrelsen

Vil du være med til at kæmpe for det innovative Danmark og arbejde for at sikre, at virksomheder får mest muligt ud af deres idéer? Kom og vær med til at gøre en forskel.

En karriere hos os er for dig, der har lyst til at gøre en forskel og udnytte dit talent. Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til gunstig forretning. Her vil du få indblik i arbejdet med de nyeste innovative opfindelser, komme i tæt kontakt med dansk erhvervsliv lige fra unge iværksættere og store toneangivende virksomheder, og du vil få mulighed for at arbejde internationalt med rettigheder. 

Vi er på udkig efter ambitiøse og dedikerede medarbejdere 

Det ligger dybt i vores DNA at ville det innovative Danmark det bedste. Derfor ansætter vi personer med høj faglighed, der kan hjælpe danske virksomheder med at få mest ud af deres idéer til gavn for vækst i Danmark.

Vores værdier

Det er vigtigt for os at skabe de rette rammer for, at vores medarbejdere trives og leverer skarpe resultater. Derfor arbejder vi ud fra følgende værdier:

  • Vi er nysgerrige efter nye muligheder.
  • Vi skaber sammen en god arbejdsplads.
  • Vi samarbejder om resultater, der gør en forskel.
  • Vi engagerer os relevant, ansvarligt og kompetent

Mød en medarbejder

Nikolaj Uldum

Nikolaj Bjerglund Uldum

Sektionschef i Patentafdelingen, Elektroingeniør

”Som personaleleder er min fornemste opgave at sikre, at mine kollegaer har de bedst mulige forudsætninger for at udføre deres opgaver. Derfor sparrer vi utroligt meget med hinanden og diskuterer ansøgninger og opfindelser. 

Vi har fokus på høj teknisk faglighed og arbejder også på tværs af landegrænser. Vi har mange internationale kunder, så vi sidder tit med kontakt til virksomheder i eksempelvis USA og Tyskland."

 

Hanne Flensmark

Hanne Flensmark

Specialkonsulent i Varemærkeafdelingen, Cand.Mag

“IPR og ikke mindst varemærkeområdet er ikke den nemmeste kommunikationsopgave. Jeg synes, det er en nobel kunst at kunne kommunikere det juridiske til vores ansøgere og kunder på en måde, så de bliver mødt, netop hvor de er, med den forkundskab, de har – eller måske ikke har.

Det er ikke nok, at afgørelserne er juridisk korrekte. De skal også være til at forstå for kunderne.”

Se ledige stillinger