DesDoc® (Elektronisk produkt)

Hvis du har brug for at holde styr på og dokumentere dine design, kan du gøre det nemt og hurtigt med vores onlineværktøj, DesDoc®.

DesDoc® er relevant, når du:

  • Skal bruge en dokumentation på dit design
  • Vil benytte skånefristen og se om dit design kan tjene sig ind, før du laver en designregistrering
  • Skal ud og forhandle med potentielle investorer
  • Ikke er helt sikker på den endelige udformning af dit design, men ønsker at have dokumentation for det foreløbige udkast

Sådan kan du bruge DesDoc®

DesDoc® er en dokumentationsdatabase, hvor du kan gemme og lagre dit design. Databasen er hemmelig. Der er derfor ikke nogen, der kan se de billeder, som du uploader af dine design.

Vælger du efterfølgende at offentliggøre dit design, skal du være opmærksom på, at der er en ”skånefrist”, som løber fra den dag, du har vist designet offentligt. Denne skånefrist løber i op til ét år. Skånefristen betyder, at man har op til et år fra man har offentliggjort sit design til at søge en egentlig designret.

Pris og levering

Du anvender DesDoc®, ved at udfylde en formular og indsende og uploade billeder af dit design via vores hjemmeside 'www.dkpto.dk' eller 'www.desdoc.dk'. Når du indsender et design til DesDoc®, sender vi dig en elektronisk kvittering for, hvornår vi modtog designet, og en kopi af de billeder du har indsendt. På den måde har du en dokumentation for dit design.

Når du sender dit design ind til DesDoc®, vil der normalt gå en uge, før du modtager dokumentationen. Du betaler samtidig med indleveringen.

Se priser         Udfyld formular

Se salgs- og leveringsbetingelser

Vores kundekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte dine ideer.

Ring til kundeservice på: 4350 8301
Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken type af rettighed du kan søge? Eller har du brug for hjælp til din ansøgning? Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig videre.

Skriv til kundeservice